Afbeelding Renovatie multifunctioneel bedrijfspand

Renovatie multifunctioneel bedrijfspand

ABB Op Maat heeft dit multifunctionele bedrijfspand gerenoveerd, de bovenverdieping geschikt gemaakt voor andere doeleinden zoals een sportschool. Ook het straatwerk is door ons als onderhoudsaannemer aangepakt.

Op de begane grond huisvest het pand een supermarkt en aan de achterkant een woonhuis met een tuin waarin door ABB Op Maat ook een overkapping is geplaatst. We hebben het pand gerenoveerd door onder andere 154 m2 geïsoleerde wandplaten op de zij- en achtergevels aan te brengen.

Via de entree van de supermarkt bereik je de eerste verdieping via een trap. Daar bevindt zich een vergaderruimte en een fitnesschool. Door het vele glaswerk te behouden hebben de sporters een prachtig uitzicht.

Toekomstbestendig gebouwd
Ook over de vervolgstappen is nagedacht; in de toekomst wordt het dak opnieuw geïsoleerd en zonnepanelen geplaatst. Daarom is bij de renovatie alvast de dakrand verhoogd zodat er voldoende ruimte is voor het isoleren en de zonnepanelen buiten het zicht vallen.

Locatie

Lekkerkerk

Betreft

Renovatie bedrijfspand

Voortgang

Opgeleverd

Projectontwikkeling

Onroerend Goed Maatschappij Klerk

De samenwerking met Onroerend Goed Maatschappij Klerk gaat inmiddels al zo’n 20 jaar terug en is altijd even prettig; we sparren regelmatig met elkaar over mogelijkheden en oplossingen

Adrie Schrijver